ahan505
دریافت قیمت نهایی
31505- 031
دسته بندی ها
گفتگو
x

جدول وزن ورق

در این صفحه جدول اشتال ورق یا همان جدول وزن ورق های فولادی در انواع مدل های را مشاهده نمایید و به مقایسه فنی بپردازید. ورق فولادی یکی از پرمصرف ترین محصولات صنعتی است که در حوزه های متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. ورق یک نوع سطح مسطح از جنس فولاد و آهن است. این کالای فولادی به عنوان یک محصول نهایی در اسلب به کار می رود. ورق به شکل های مختلفی تولید می شود و این موضوع سبب کاربرد گسترده محصول شده است.

جدول وزن ورق

ماشین حساب محاسبه وزن ورق آهن

3.109کیلوگرم

جدول وزن ورق فولاد مبارکه اصفهان

با وزن تعدادی از ورق‌های کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، آشنا شوید:

ضخامت ورق (mm)عرض (m)بیشتر
31.25
31.5
41.25
41.5
4.81.5
51.5
61.5
81.5
101.5

جدول وزن ورق فولاد اکسین اهواز

با وزن تعدادی از ورق‌های کارخانه فولاد اکسین اهواز، آشنا شوید:

ضخامت ورق (mm)عرض (m)بیشتر
102
122
152
202
252
302
352
402
452

جدول وزن ورق فولاد کاویان

با وزن تعدادی از ورق‌های فولاد کاویان، آشنا شوید:

ضخامت ورق (mm)عرض (m)بیشتر
31.25
31.5
41.25
41.5
4.81.5
51.5
61.5
81.5
101.5

فرمول محاسبه وزن ورق آهن

فرمول محاسبه وزن ورق آهن از جمله ورق آهنی، انواع ورق سیاه، ورق گالوانیزه، ورق استیل و ورق آلومینیوم، و ورق آجدار یکی است، به شرطی که از عدد چگالی فلزات اطلاع داشته باشیم. بنابراین پیش از اینکه فرمول محاسبه وزن ورق را ارائه نماییم، لازم است با چگالی انواع ورق آشنا شوید:

  • چگالی آهن: 7.86
  • چگالی استیل: 7.84
  • چگالی آلومینیوم: 2.7

نحوه محاسبه وزن ورق به چه صورت است؟

وزن ورق (کیلوگرم) = طول ورق (متر) * عرض ورق (متر) * ضخامت ورق (میلی متر) * چگالی ورق

آیا فرمول ارائه شده برای محاسبه وزن ورق آهن دقیق می باشد؟

وزن به دست آمده توسط این فرمول حدودی بوده و وزن واقعی پس از تحویل بار و قرار دادن محصول بر روی باسکول مشخص می گردد.

وزن انواع ورق فولادی

ورق فولادی در انواع مختلفی تولید می شود که در ادامه به معرفی برخی از آن ها پرداخته ایم:

وزن ورق سیاه

فرآیند تولید این محصول به گونه ای است که در ابتدا شمش فولادی تحت تاثیر گرمای بسیار زیاد به صورت خمیر درمی آید. در مرحله بعد این خمیر وارد مراحل نورد می شود و شکلی پهن و مسطح به خود می گیرد. شکل نهایی این محصول مکعبی مستطیل است که طول بسیار زیادی دارد.

حرارت شمش دمای بسیار بالایی دارد، به همین دلیل مسیر آن را به کمک آب خنک می کنند. ورق سیاه به دو نوع ورق سیاه صنعتی و ورق سیاه معمولی تقسیم می شود. کاربرد، بخشی از مواد اولیه ساخت و همچنین وزن ورق در انواع ورق با یکدیگر متفاوت است.

وزن ورق روغنی

این نوع ورق برای اینکه بتواند به وزن ایده آل برسد باید از میان غلتک عبور کند. روغن کاری این محصول سبب خواهد شد کالا در برابر رطوبت دچار زنگ زدگی نشود. وزن ورق روغنی با سایر مدل ها متفاوت است که در جدول اشتال ورق بالا می توانید آن را مشاهده کنید.

وزن ورق آتشخوار

دو دوع ورق آتشخوار وجود دارد. نوع اول قابلیت این را دارد که دما را تا 585 درجه سانتی گراد تحمل کند. توانایی نوع دوم در تحمل حرارت 1250 درجه سانتی گراد است.

عمده کاربرد ورق آتشخوار در مواردی مانند ایجاد اتصالات، صنایع پتروشیمی نفت و گاز، ساخت مخازن تحت فشار و کروی و مبدل های تحت فشار است.

اطلاعات بیشتر وزن ورق

اگر قصد دارید از یک منبع سریع و مطمئن جهت دسترسی به وزن ورق استفاده کنید، به سراغ جدول وزنی مخصوص ورق های آهنی بروید. در جدول وزنی وزن ورق فولادی در ابعاد و ضخامت های مختلف محاسبه شده است. شما می توانید با مراجعه به این جدول وزن ورق سیاه، گالوانیزه، آتشخوار، روغنی و انواع دیگر را به دست آورید. لازم به ذکر است که در میان انواع ورقی که نام برده شد، برخی تولید داخلی هستند و برخی دیگر از کشورهای خارجی وارد می شوند. برای محاسبه وزن ورق روش های مختلفی وجود دارد؛ اما جدول وزنی سریع ترین راهکار برای دست یابی به وزن ورق است.

محاسبه وزن ورق با استفاده از فرمول

یکی از مهم ترین فاکتورهایی که برای محاسبه وزن ورق باید به آن دسترسی داشت، چگالی یا وزن مخصوص ورق است. این معیار در ورق آهنی مقدار ثابت 7.86 گرم بر سانتی متر مربع تعیین شده است. لازم به ذکر است در صورت تغییر در آلیاژ و جنس فولاد مقدار چگالی هم دچار تغییر خواهد شد. چگالی برای ورق استیل حدود 8 گرم بر سانتی متر مربع است.

یکی دیگر از روش های متداول برای محاسبه وزن ورق استفاده از فرمول استاندارد وزن ورق است. این نوع کالای فولادی فرمول بسیار راحتی برای محاسبه وزن دارد. به خاطر سپردن فرمول وزن ورق، برخلاف فرمول وزن دیگر محصولات فولادی ساده و آسان است. استفاده از این فرمول در زمان هایی که به جدول وزنی دسترسی ندارید، می تواند به شما کمک کند تا در رابطه با وزن کالا اطمینان حاصل کنید. فرمولی که در ادامه ذکر شده است به شما کمک می کند تا وزن ورق آهنی را در ضخامت های مختلف محاسبه کنید.

ضخامت ورق (mm) × عرض ورق (m) × طول ورق (m) × 7.86 = وزن ورق (Kg)

 

قبل از خرید این ورق یا هر کالای فولادی دیگری، حتما با متخصصان مجرب در زمینه فروش محصولات فولادی مشورت نمایید. این اقدام نقش زیادی در خرید رضایت بخش و کاربردی شما خواهد داشت. ورق آهنی یک محصول مرغوب و ماندگار است که در بسیاری از پروژه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.